Våre samarbeidspartnere

Computas

Computas og TimeCloud jobbet tett sammen under konseptutviklingen og utviklingen av den første prototypen av systemet, som i begynnelsen bar navnet “workbox”. Dette resulterte i at TimeCloud tidlig fikk oppmerksomhet i media og selskapet fikk mange støttespillere, som igjen la grunnlaget for dagens TimeCloud.

Connect

CONNECT Springbrett® gir gründere en unik arena for å foredle sine forretningsidéer foran et tverrfaglig panel fra næringslivet. Panelet er tilpasset bedriftens behov og består av ressurspersoner som jurister, patent-eksperter, investorer og personer med kunnskap om relevant marked. TimeCloud deltok på Connect Springbrett i 2012.

Deloitte

Deloitte er en aktiv bidragsyter for gründere. De er en del av Connectnettverket og samarbeider med Start Up Lab for å tilby gründere gratis juridisk rådgivning. Vi anbefaler Deloitte, som blant annet har hjulpet oss å utforme våre Brukervilkår.

TGI Fridays

TGI Fridays Klingenberg har vært en aktiv part i produktutviklingen av TimeCloud. De har med sine mange ulike stillingstyper, arbeidstider og stillingsstørrelser bidratt til å gjøre systemet så komplekst, men likevel så brukervennlig som det er idag.

Innovasjon Norge

Innovasjon Norge har vært en viktig støttespiller for TimeCloud fra starten, og har bidratt med både kapital og rådgivning. TimeCloud har også deltatt på flere ulike arrangementer i regi av Innovasjon Norge i inn og utland.

Skattefunn

SkatteFUNN-ordningen er en skattefradragsordning for næringslivets kostnader til forskning og utvikling. Gjennom SkatteFUNN kan små og mellomstore bedrifter få 20 prosent av prosjektkostnadene som skattefradrag gjennom skatteoppgjøret. Skattefunn gis kun til forskningsbedrifter og er en del av statens satsning på innovasjon der forskningsmidler gis i form av skattelette. TimeCloud AS har et FoU-stempel gjennom å være godkjent forskningsbedrift i Forskningsrådets SkatteFUNN-ordning.

Startup Lab

Start Up lab har kontorfelleskap for gründere i Forskningsparken i Oslo. De tilrettelegger for alt fra printerpapir til advokattjenester og investormiljøer. Startuplab var et flott sted for et gründerselskap å starte, “Plug&Play”-kontorer vi kan anbefale videre!

Tinc

TimeCloud ble valgt ut til å delta på inkubatorprogrammet Tech Incubator i Silicon Valley (USA) høsten 2012. Selskapet hadde kontor og jobbet i denne perioden fra Palo Alto (CA), hvor gründerne presenterte TimeCloud i ulike fora og deltok på læringsrike workshops med erfaringsrike amerikanske gründere og andre legender i Silicon Valley.

Universum

TimeCloud vant årets studentprosjekt med ideen bak TimeCloud i 2012. Artikkelen fra Dagens Næringsliv finner du HER. Vi vil samtidig takke Finn.no som stod for utvelgelsen og prisen.

Åkrehamn Vekst

Åkrehamn Vekst samarbeider med TimeCloud for å kunne tilby sine medlemsbedrifter bedre og mer effektiv planlegging av ansattressursene. Ta kontakt om du har spørsmål rundt medlemsfordelene.